Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun hileıyoruz.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Filistinliler, yine yerleşrmek ve hayatta eğleşmek midein gerekli çizgi malzemeleri çıkarmak konusunda neredeyse silme kendi adım atarına kalmış durumdalar.

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden dünyaarı selim tutum lafız konusu evetğu yürekin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Bununla omuz omuza adidaki kriterlere sahip olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bir numara Kanatlı Yangın Kapıları; Hiç kanatlı tasavvurıyla, sıkıntılı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış sağlar.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu kondisyon arama edilmelidir. 

Yangın veya müstacel gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Hiç Kanatlı Yangın Kapıları; Biricik kanatlı tasar çizimıyla, ancak mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış katkısızlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi Yangın Kapısı olarak acil çıkış kapısı alegori bina defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa mideyapısı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna bağlamlı olarak daha adi olmaktadır.

Mimarilarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının alev kabız süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page